Dare to be different

Dare to be Different is begonnen met een familie kampeertrip in Nederland. Deze familie kampeertrip is vervolgens uitgegroeid tot één van de merken in Europa op het gebied van daktenten en aanverwante accessoires. Dare to be different is inmiddels actief en op avontuur in meer dan 15 landen.

Op dit moment wordt Dare to be Different door een gepassioneerd team van mensen gerund. Alle mensen die hier werken worden omschreven als avonturiers, verkenners van de mooiste plekken. De liefde voor ontdekken zorgt ervoor dat wij altijd verder gaan in de ontwikkeling van onze producten. 

Dare to be different daktent

Het team van Dare to be Different heeft jarenlang ervaring, met niet alleen kamperen met softshell daktenten, maar vooral genieten in de buitenlucht en die ervaringen delen we graag met je. De natuur in de puurste vorm. Er is niets lekkerder dan slapen in de buitenlucht. In de ochtend wakker worden, via de ladder naar beneden gaan, een kop koffie of thee zetten, eitje bakken en de dag kan beginnen.

De producten van Dare to be Different garanderen dat je compact en comfortabel op pad kan gaan, of het nu gaat om een wereldreis , een weekendje weg of lekker touren in Europa. De wereld ligt aan jouw voeten. 

Meer dan alleen daktenten

Dare To Be Different heeft meer te bieden dan alleen daktenten. Dare to be Different staat voor avontuur en innovatie. Iedereen heeft met dare to be Different de mogelijkheid om zijn eigen avontuur aan te gaan. Jouw verhaal wordt verteld in avonturen. Dare to be Different biedt een brede range aan daktenten en accessoires die continu worden doorontwikkeld en verbeterd. Op deze manier vinden we voor elke uitdaging de juiste oplossing om erop uit te trekken

Be adventurous, be different.

Laatste nieuwtjes
De Dare to be Different daktent 180L Deluxe is uitgebracht in een nieuwe kleur, dit zorgt voor een moderne daktent in een nieuw jasje! Deze Dare to be Different daktent ziet er goed uit en is ook ruim genoeg voor 3 personen, dit is een aanrader als je wat meer ruimte zoekt of met de kleine op pad gaat.

Eind van 2021 is de nieuwste daktent de Aniehwere gelanceerd, deze hybride daktent is speciaal ontworpen voor de echte avonturiers die wat meer luxe willen en die behoefte hebben aan meer opbergmogelijkheden en het meenemen van sportieve items zoals een fiets of een kano. Op deze manier is de Aniewhere niet alleen een comfortabele daktent, het is ook een bagagerek en -box tijdens jouw volgende trip! 

Vanaf 2022 worden de daktenten 140S, 140L, 140L Deluxe, 180L Deluxe en de 220XL geleverd met anti-condens ondermatras. Dit matras zorgt ervoor dat jij nog meer ligcomfort ervaart minder condens in de tent, zo krijg jij nog een aangenamer leefcomfort in onze daktenten.