CHECK OF JOUW VOERTUIG GESCHIKT IS VOOR EEN DAKTENT

Voer je kenteken en gegevens in en je ontvangt binnen 48 uur bericht van ons

  Wil je controleren of jouw auto geschikt is voor een daktent? Doe de daktent test!

  Een daktent kiezen voor jouw auto kan een hele opgave zijn. Hoe zwaar mag de daktent zijn voor op je auto? Hoeveel gewicht mag jouw auto dragen? Maar ook met hoeveel personen wil je gaan kamperen in jouw tent op de auto? Allemaal vragen om rekening mee te houden. Outback daktent maakt het je makkelijk; vul op deze pagina je gegevens van de auto in en wij controleren of jouw auto geschikt is voor een daktent, maar ook welke daktent dan precies op jouw auto past.

  Daktent test

  Geef aan ons je kenteken door en je contact gegevens. Je ontvangt doorgaans binnen 48 uur een bericht met de voor jouw auto geschikte daktenten. Om jouw daktent testaanvraag compleet te maken nodigen we je graag uit in ons Experience Center voor een kopje koffie en meer uitleg over de daktenten. Wil je de daktent eerst even uitproberen voor je overgaat tot aankoop? Geen probleem! Je hebt de mogelijkheid de daktent te huren voor je hem koopt (Besluit je tot aankoop over te gaan? Dan krijg je je huurprijs terug!)

  Daktent op auto

  Met de daktent op de auto op vakantie gaan is een lang gekoesterde droom van velen, ervaar de ultieme vrijheid van een auto vakantie met je accomodatie op de auto. ‘S ochtends wakker worden en over de uitgestrekte velden kunnen kijken. Met een daktent van Outback ben je klaar voor ruige avonturen en leef je letterlijk en figuurlijk op de top van de wereld.

  Outback is niet alleen reseller van daktenten bij ons vind je ook pickup camperunits. Kom eens langs in onze showroom  om alle mogelijkheden voor een nieuw avontuur te ontdekken. Doe de daktent test en ga op jouw eigen avontuur!