iKamper

‘s Werelds eerste uitklapbare, hardcover daktent

S ‘werelds eerst uitklapbare, hardcover daktent begint met de Park familie’s kampeertrip door de verenigde staten. Wat startte als een simpel idee, is uitgegroeid tot een community van avonturiers in meer dan 40 landen. iKamper zet dan ook de standaard van innovatief design door haar in-huis-engineering en productie.

iKamper daktent

iKamper ontwerpt en monteert elke iKamper daktent en keukensysteem met de hand in haar high-tech fabriek in Zuid Korea. Een iKamper product is geproduceerd met de hoogste kwaliteitsstandaard, zo is een iKamper product zowel ISO 9001 (Kwaliteitsmanagement) gecertificeerd als ISO 14001 (omgeving management) gecertificeerd.

 

 

Universeel gemak

Door de handige universele montagebeugels zijn de iKamper daktenten geschikt voor bijna alle dakdragers, maar zijn ook marktleider op het gebied van gemakkelijk installeren van daktenten. Dit zorgt ervoor dat in een mum van tijd de daktent gemonteerd is op de dakdragers en je snel en gemakkelijk op avontuur kan gaan.

De gemakken van iKamper zijn bijna eindeloos te noemen, van thermo-binnententen tot volledig stand-alone voortenten maakt dat jou kampeer trip naar het volgende niveau wordt getild.

Belangrijke producten van het merk iKamper

De meeste bekende producten van het merk iKamper is de Skycamp 3.0 in verschillende maten en de iKamper X-Cover 2.0 in verschillende maten.

Nieuw in 2023: “De BDV Solo & Duo”

In 2023 komt iKamper met een nieuw model; de BDV. Deze nieuwe hard-shell daktent van heeft een ongelooflijk slank ontwerp en biedt talloze opties voor transport, niet alleen sportuitrusting, maar ook alle buitenuitrusting. Gesloten is de daktent slechts ongeveer 18 cm dik en dus platter dan veel andere daktenten. De tent wordt een echte outdoor-professional dankzij de uitgebreide accessoires zoals zaksystemen, bijlhouders, zonnepanelen.

Voor een goed advies bezoekt u het Outback Experience Center of maakt u gebruik van de online daktent-test op de website van www.outbackdaktenten.nl