Autohome

“Excellence in a great look”

Al meer dan 60 jaar lang is het Italiaanse daktent-merk Autohome toonaangevend in de markt van daktenten. Kies je voor Autohome dan heb je de keuze uit een groot assortiment aan modellen, waarbinnen je in ieder product het resultaat ziet van 60 jaar ervaring, ontwikkeling en testen. Autohome is door haar succes in staat om te blijven ontwikkelen in haar daktent modellen in de toekomst.

Met Autohome kies je niet alleen voor de Italiaanse ontwerp en mode-invloeden, maar ook voor een daktent met de garantie dat alle modellen van glasvezel-shells zijn vervaardigd. Alle daktenten worden vakkundig en volledig met de hand geconstrueerd.

 

Daktent Autohome

Autohome daktenten zijn kwalitatief hoogwaardig samengesteld en zal na verloop van tijd niet verzwakken of vervagen. Bovendien is de samenstelling van glasvezel polyester gebruikt, een perfecte isolator van warme en koude omgevingen en kan indien nodig eenvoudig worden gerepareerd of geverfd om in kleur te passen bij uw voertuig.

Dat Autohome achter haar kwaliteit staat, vind je terug in de garantievoorwaarden, namelijk 5 jaar!

 

De productie- & evolutie fyolosofie van Autohome

‘Er zijn mensen die dromen van reizen en mensen die dromen reizen’. Voor deze laatste groep mensen produceert Autohome met passie en vakmanschap om zo comfortabele alternatieven voor rondreizend toerisme mogelijk te maken, en, de dromen van mensen uit te laten komen. De innovatieve en creatieve geest van Autohome, evenals het pure Italiaanse design, de materialen van topkwaliteit en state-of-the-art technologie dragen bij aan het resultaat in de realisatie van daktenten van topkwaliteit die aan elke behoefte kunnen voldoen. De eerste modellen zijn al gepatenteerd en gepresenteerd in 1958. In haar zestig jarenlange geschiedenis is Autohome uitgegroeid tot een sterk en beroemd Italiaans merk die tot de dag van vandaag toonaangevend is in de markt van daktenten.

 

Een directe samenwerking tussen Autohome & Outback

Autohome telt inmiddels een prestigieuze lijn van 7 daktent modellen, waarbinnen 60 typen daktent-configuraties mogelijk zijn en een breed scala aan accessoires. Een compleet assortiment dat het mogelijk maakt om avontuur en vakantie te beleven als in een echte levensstijl. Een gezond productiebedrijf, hooggekwalificeerde technici, innovatief technologisch materiaal en patenten zijn kenmerkend aan de fylosofie van Autohome. Met passie voor outdoor produceert Autohome uitsluitend in eigen land.

 Outback Daktenten is er trots op dat er een 1-op-1 dealerschap is met Autohome Italië. Directe lijnen houden alles snel, transparant en eenvoudig. Alle ingrediënten om als klant optimaal te worden geholpen.