Thule

Met Thule naar het volgende niveau in daktenten: meer ruimte, meer comfort, meer avonturen

Op de top van de wereld, op de top van uw auto. Met een Thule tepui daktent maak je avontuurlijke reizen gemakkelijker, comfortabeler en leuker. De auto-daktent maximaliseert de binnenruimte, waardoor je een geweldige plek hebt om rond te hangen, evenals een comfortabele nachtrust.

De daktenten van Thule Tepui zijn gemaakt voor ruige avonturen buiten de gebaande paden en is even geweldig voor lokale verkenningen of weekenduitstapjes met familie en vrienden.

Transformeer uw voertuig in een thuis weg van huis en beleef het overland leven, ongeacht wat u rijdt: SUV, sedan, vrachtwagen of hatchback.

Snel opgezet voor gemakkelijke uitjes

De daktenten van Thule tepui zijn gemaakt voor gebruiksgemak. Met innovatieve montagebeugels kunt u de tenten van Thule tepui in slechts enkele minuten op uw dak installeren – de helft van de tijd als bij traditionele daktenten. De montagebeugels vergrendelen de tent ook aan uw imperiaal voor extra veiligheid. Zodra u op uw bestemming aankomt, zijn de daktenten snel opgezet – van geparkeerd tot in gebruik genomen in minder dan 3 minuten.

Daktenten die tegen een stootje kunnen, voor avonturen in de buitenlucht

Ontworpen om de elementen van elk seizoen te weerstaan, waardoor de tenten perfect zijn voor ieder avontuur door het hele jaar. Gemaakt van hoogwaardige, UV- en schimmelbestendige materialen (gecoate 600 denier 260G polykatoen). Inclusief schuimmatras met hoge dichtheid met een dikte van 6,5 cm voor meer comfort.

Meer dan alleen daktenten

Naast de verschillende modellen daktenten heeft Thule Tepui ook een uitgebreide lijn accessoires die het (camping) leven nog aantrekkelijker maken. Zoals bijvoorbeeld luifels, zijtenten of een ondertent voor de meeste modellen. Daarnaast heeft dit merk een uitgebreid assortiment kampeerspullen in de collectie.

Belangrijke producten van het merk Thule Tepui 

Het Thule daktent-assortiment bestaat een aantal modellen: de Foothill, Ayer, Kukenam, Basin (Wedge), Approach en Autana.

De meeste bekende producten van het merk Thule zijn de Thule Tepui Approach in verschillende maten en de Thule Tepui Autana in verschillende maten waar standaard een ondertent bij wordt geleverd.

Voor een goed advies bezoekt u het Outback Experience Center of maakt u gebruik van de online daktenten test op de website van www.outbackdaktenten.nl