Over Outback Daktenten

Een familiebedrijf met een hechte band! Dit is hoe we Outback Daktenten wel kunnen omschrijven. Alles is begonnen met onze passie voor outdoor activiteiten. Avontuur en ondernemen zit in ons bloed. Vader en zoon, twee vrienden, zijn in 2022 gestart met Outback. Met als doel? Van onze passie ons werk maken. En, onze kennis en ervaring delen met andere mensen. Om te adviseren hoe je vrije tijd misschien iets anders in kunt vullen als jij gewend bent. Meer avontuur, meer ´out of the box´, zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Dit alles heeft geresulteerd in een bedrijf dat voorziet in verschillende mogelijkheden van vrijetijdsbesteding en in het bijzonder vakantiebesteding en offroading. Wij zijn trots op ons brede aanbod aan daktenten, accessoires en diverse outdoor producten. Ons bedrijf gaat voor kwaliteit, voor meedenken en voor een hoog serviceniveau. We proberen alles te doen om jou als klant te helpen. Maar we zijn ook eerlijk, we beloven niet iets wat we niet kunnen waarmaken.

Ten slotte, ondanks dat we een jonge onderneming zijn, beschikt ons team over jarenlange ervaring in ondernemerschap en ervaring in het aanbieden van oplossingen en service.

Je bent van harte welkom om kennis te maken!