Sheepie

Het verhaal van Sheepie® begint in West-Australië. In 1999, ver in de Australische Outback, daar waren de oprichters van Sheepie® onder zware omstandigheden aan het kamperen.

De gebruikte daktenten voldeden niet aan de eisen en wensen die zij hadden aan een daktent. De ruige omgeving en de combinatie van het overdag warme weer en in de nacht koud inspireerde ze tot het ontwikkelen van een alternatieve manier van kamperen. Wat is het resultaat hiervan geworden? Juist, Sheepie® daktenten! Inmiddels een vooraanstaand voorbeeld en standaard op wereldniveau van daktenten.

Dit hebben de oprichters bereikt door continu producten te blijven ontwikkelen en te verbeteren. Bijvoorbeeld met nieuwe modellen, onder andere voor recreatieve toepassingen. Tenslotte weten ze bij het merk Sheepie dat niet iedereen met een 4×4 de natuur in wilt. De Sheepie® daktent is inmiddels de standaard voor zowel de doorgewinterde 4×4-liefhebber als voor gezinnen met kinderen en met een “normale” personenauto. 

Kamperen is één ding; uitgaan met een daktent is namelijk een heel andere ervaring! Wil je ontspannen en uitkijken over een ravijn? Geen probleem! Genoeg van je autorit? In een mum van tijd kom je tot rust in je daktent! Geen problemen met slechte oppervlakken of (te veel) water onder je grondzeil. Hoog, droog en comfortabel slapen op de eigen auto. Sheepie® daktenten passen op bijna elke auto

Sheepie® – Become part of our passion and explore like never before.

Meer dan alleen daktenten
Naast de verschillende modellen daktenten heeft dit merk ook een uitgebreide lijn accessoires die het (camping)leven nog aantrekkelijker maken. Zoals bijvoorbeeld luifels, zijtenten of een ondertent voor de meeste modellen. Daarnaast heeft dit merk een uitgebreid assortiment kampeerspullen in de collectie.

Belangrijke producten van het merk Sheepie® 

De meeste bekende producten van het merk Sheepie zijn de Sheepie Yuna in verschillende maten en de Sheepie Jimba Jimba in verschillende maten. Voor een goed advies bezoekt u het Outbackdaktenten Experience Center of maakt u gebruik van de online daktenten test op de website van www.outbackdaktenten.nl .