Roof space

Over ROOF SPACE Daktenten

ROOF SPACE is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige daktenten. Opgericht door twee jeugdvrienden, Manu en Jakob, die hun passie voor reizen en avontuur hebben omgezet in een succesvolle onderneming. Wat begon als een visie in een garage in 2020, is uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd bekendheid geniet.

Manu en Jakob combineren hun unieke vaardigheden en expertise om daktenten te creëren die zowel functioneel als stijlvol zijn. Manu, met zijn achtergrond in engineering en zijn liefde voor handwerk, innovatie en perfectie, zorgt voor het technische ontwerp en de productontwikkeling. Jakob brengt zijn commerciële expertise en organisatorische talent mee, wat essentieel is voor het structureren en beheren van het bedrijf.

Het bedrijf staat bekend om zijn pragmatische aanpak en doorzettingsvermogen, wat duidelijk wordt in hun ontwikkelingsproces. De reis van ROOF SPACE begon met verschillende prototypes, waarbij elke versie verbeteringen en nieuwe innovaties introduceerde. Hun eerste grote succes, ROOF SPACE 1, werd mogelijk gemaakt door een succesvolle crowdfundingcampagne in 2022, wat hun visie op vrijheid en avontuur met een breder publiek deelde.

Unieke reiservaring met de ROOF SPACE 2

ROOF SPACE blijft innoveren met de introductie van ROOF SPACE 2, die geavanceerde functies en verbeteringen biedt op basis van klantfeedback. Het doel van het bedrijf is om de perfecte daktent te creëren die voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en gebruiksgemak.

Bij ROOF SPACE draait alles om het bieden van een unieke reiservaring met comfort, duurzaamheid en stijl. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of een weekendkampeerder, ROOF SPACE biedt de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar avontuur zonder concessies te doen aan comfort en gemak.

Waarom kiezen voor een Roof Space daktent?

De Roof Space daktent biedt een ongeëvenaarde combinatie van gebruiksgemak, compactheid en innovatie. Dankzij de gasdrukveren is de tent eenvoudig en snel op te zetten en in te klappen, wat de op- en afbouwtijd minimaliseert. Het compacte en aerodynamische ontwerp van de aluminium hard cover vermindert de luchtweerstand en is gemakkelijk op vrijwel elke auto te monteren. Met een totaalgewicht van slechts 67 kg inclusief matras, is de tent licht genoeg om de rijprestaties niet te beïnvloeden, en biedt voldoende ruimte voor slaapspullen en extra bagage. Daarnaast zorgt het stijlvolle ontwerp voor een esthetische meerwaarde aan uw voertuig.

Comfort en functionaliteit staan centraal bij de Roof Space daktent. De hoogwaardige koudschuim matras en de anti-condens mat garanderen een goede nachtrust, terwijl de speciale ventilatieopeningen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. De tent kan worden omgezet in een panoramamodus, wat extra ruimte en een uniek uitzicht biedt. Ontwikkeld door Duitse ingenieurs met topkwaliteit materialen, biedt de tent duurzaamheid en weerbestendigheid. Praktische opbergvakken, geïsoleerde tentframes en robuuste roestvrijstalen drukknoppen dragen bij aan de algehele functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, waardoor de Roof Space daktent een ideale keuze is voor avontuurlijke kampeerders.