Bezoek ons experiencecenter:

Outback EXP B.V
De Wieken 29A
8801 RA Franeker

085-303 74 13
hello@outback.nl

Outback Daktenten Services

Outbackdaktenten.nl heeft naast haar daktentenaanbod, ook verschillende services die wij jou kunnen bieden. Je wilt als klant immers helemaal ontzorgd worden. De volgende services en diensten bieden wij jou om het jou zo makkelijk mogelijk te maken:

  • Installaties van daktenten, accessoires, dakdragers en roofracks.
  • Daktent-thuisbezorgd; Een unieke service die wij jou bieden als je liever wilt dat wij naar jou komen om de daktent af te leveren en te installeren, ipv een rit naar ons Experience Center.
  • Stalling van jouw daktent. Indien je zelf geen ruimte hebt of geen droge en schone opslagmogelijkheid, sla dan gerust jouw daktent bij ons op in ons magazijn. Veilig, schoon en misschien wel het meest praktisch.
  • Onderhoud van daktenten en accessoires, onder andere een jaarlijkse waterdichtheidscontrole
  • Verhuur van daktenten in verschillende categorieën
  • Inruil van jouw oude daktent is altijd mogelijk. We kijken naar de leeftijd en de huidige staat van de tent en doen jouw dan een voorstel.
Verhuur voorwaardenVraag naar onze verhuur voorwaarden in ons experiencecenter
Garantie
voorwaarden
Outbackdaktenten.nl wil alleen maar tevreden klanten. Dit doen we door merken en producten te selecteren die van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen zijn.
Toch kan het voorkomen dat onze producten stuk gaan. Standaard heb je 2 jaar garantie op alle daktent merken, bij materiaal-, productie- en constructiefouten. Wij gaan hierbij uit van recreatief gebruik.
Slijtage, oneigenlijk gebruik, defecten aan ritsen en onzorgvuldige opslag vallen niet binnen onze garantievoorwaarden.
Wel zoeken we ook in die gevallen graag samen met u naar een goede oplossing. Reparaties vinden altijd plaats bij een door ons gecontroleerde tentenmaker of wij regelen een nieuw, vervangend onderdeel bij de fabrikant.
Leverings
voorwaarden
Vraag naar onze leveringsvoorwaarden in ons experiencecenter